Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nagelstudio

Gelish soak-off of Gelish Hard gel

Gelish soak-off is een vernieuwende en innovatieve gellak dat gemakkelijk en snel aan te brengen is. Het heeft de houdbaarheid van gel, maar oogt even dun als de klassieke nagellak.

Gelish Hard Gel is een nieuwe LED Gel technologie. Dankzij de toepassing van de Gel Suspension Technology, hard de gel volledig uit in slechts 20 seconden!

Bovendien is de Gelish Hard Gel vriendelijk voor de natuurlijke nagel. De toepassing van het Keratine Bonding System zorgt ervoor dat de gel perfect hecht aan de natuurlijke nagelplaat, zonder dat hiervoor schadelijke stoffen worden gebruikt.

Gelish soak-off


Gelish op eigen nagels

€ 40,00

Gelish verwijderen

€ 12,00

Gelish op teennagels

€ 20,00

Gelish hard gel


Gelnagels incl.tips of sjablonen

€ 55,00

Gelnagels zonder tips of sjablonen

€ 50,00

Gelnagels bijwerken

€ 47,00

Gelnagels verwijderen + nabehandeling

€ 30,00Nailart per nagel

€ 0,50 tot € 2,00

Kies je stijl

Gelish is verkrijgbaar in een massa kleuren, french en color-french. Je kan kiezen tussen een natuurlijke of meer opvallende Gelish.

Kies je voor kleur Gelish dan kies je voor een meer opvallende optie. We voorzien de volledige nagel van een gekleurd laagje Gelish

Voor een natuurlijke uitstraling kies je voor een French Gelish. Hierbij wordt de nagel voorzien van een doorzichtig laagje Gelish. Als afwerking wordt er een witte boord aangebracht. Zo ziet de nagel er 100% natuurlijk uit. Ook gekleurde French behoort tot de mogelijkheden.